fbpx
KORONA FOGÁSZATI KÖZPONT
2000 Szentendre, Korona utca 1.
+36 26 816 080, +36 30 799 2350
info@koronafogaszat.eu

NYITVA TARTÁS

hétfő: 8-20
kedd: 8-20
szerda: 8-20
csütörtök: 8-20
péntek: 8-20
Dr. Varga Zoltán
fogorvos,
szájsebész szakorvos

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán végeztem Budapesten cum laude minősítéssel, majd dentoalveoláris sebészeti szakorvos képesítést szereztem.

Egyetemi tanulmányaim befejezése után több évig a Honvéd Kórház Szájsebészeti Részlegén és Szentendrén, a Nap utcai Fogászati Rendelőben praktizáltam. Jelenleg a legmodernebb gépekkel felszerelt (többek között digitális panoráma röntgen, sebészeti lézer) Korona Fogászati Központban törekszem arra, hogy minden igényt kielégítő fogászati ellátást nyújtsak. A kezelések teljes spektrumát biztosítom, a legegyszerűbb foghúzástól a hagyományos és esztétikus fogászaton át, a legbonyolultabb fogbeültetésig.

Fontosnak tartom az ingyenes konzultáció lehetőségét, hogy a páciensek teljes állapotfelmérést követően lehetőség legyen a kezeléssel kapcsolatos kérdések megbeszélésére. A kezelés során nagy hangsúlyt fektetek a fogak megmentésére és a fogágybetegségek megelőzésére.

Az esztétikai beavatkozások során szeretném elérni a hatékony rágás, az egészséges fogíny, az esztétikum és a kellemes mosoly összhangját.

Akut problémák esetén, még a legkellemetlenebb esetekben is fájdalommentes ellátásra törekszem, így pácienseim megkönnyebbült mosollyal kelhetnek fel a fogorvosi székből.