KORONA FOGÁSZATI KÖZPONT
2000 Szentendre, Korona utca 1.
+36 26 816 080, +36 30 799 2350
info@koronafogaszat.eu

NYITVA TARTÁS

hétfő: 8-20
kedd: 8-20
szerda: 8-20
csütörtök: 8-20
péntek: 8-20

Szájhigiéniás kezelések a fogászatban

A jó szájhigiénia alapfeltétel ahhoz, hogy eredeti fogainkat a lehető legtovább megtartsuk. Ugyan napjainkban a fogpótlási lehetőségek rendkívül széles tárháza áll rendelkezésünkre, a saját fogak megtartása meglehetősen fontos.

Fogfehérítés

Napjainkban egyre nagyobb az igény a tökéletes mosoly és hófehér fogak iránt.

Fogaink színét nemcsak a genetikai adottságok, hanem bizonyos ételek és italok is befolyásolhatják. A feketetea, a kávé és a bor mellett bizonyos gyógyszerek és a dohányzás is károsan hat fogainkra, miközben az ételmaradékokból és baktériumokból képződő lepedék idővel sárgásbarna színű fogkővé állhat össze.

Gyökérkezelés

A gyökérkezelés során a fogorvos eltávolítja a gyulladt szöveteket a fogból, és miután sterilizálta az adott területet, betömi a gyökércsatornát teljes hosszában, majd tartós zárást biztosít.

Betétek (inlay-onlay)

Komolyabb szuvasodások esetén előfordulhat, hogy a fog súlyos mértékű károsodást szenved, így már nem elég a fényre kötő kompozit tömőanyag az üreg hibátlan befedésére, illetve nagyobb foganyag-hiány pótlására.

Héjkerámia

A héjkerámia kis fogveszteséggel járó, magas esztétikai hatással rendelkező fogpótlás. A lenyomatvételt követően pedig rövid időn belül beragasztható az elkészült pótlás. A teljes egészében kerámiából készült héj tökéletes fehérséget és ragyogó mosolyt biztosít azoknak, akik letört, elmozdult, megrepedt vagy rövidebb fogaikat rendbe szeretnék hozni.

Minimálinvazív fogászat

Hogyan őrizhetjük meg közös erővel az Ön fogainak épségét és szépségét?

A prevenció, azaz a fogászati problémák kialakulásának megelőzése egyre nagyobb és egyre komolyabb szerepet kap egészségtudatos pácienseink körében. A szentendrei Korona Fogászati Központban elérhető modern fogászati eljárásoknál fontos, hogy megelőzzük a későbbi problémákat, ezt azonban csakis preventív (megelőző) módszerekkel és korai diagnózissal lehet tökéletesen megvalósítani. Számunkra pedig annak is komoly jelentősége van, hogy a kezelések során a lehető legkisebbre csökkentsük a foganyag veszteséget.