KORONA FOGÁSZATI KÖZPONT
2000 Szentendre, Korona utca 1.
+36 26 816 080, +36 30 799 2350
info@koronafogaszat.eu

NYITVA TARTÁS

hétfő: 8-20
kedd: 8-20
szerda: 8-20
csütörtök: 8-20
péntek: 8-20


Sajnálattal közöljük, hogy a jelen vírus veszély miatt úgy döntöttünk, hogy 2020. március 19-től határozatlan időre szüneteltetjük rendeléseinket. Igyekszünk minden folyamatban lévő, nem halasztható kezelést addig elvégezni. Amint újra tudunk indulni, mindenkit telefonon értesíteni fogunk.

Gyermeke fogainak az egészsége az Ön egészségtudatos hozzáállásán múlik, de egy felkészült fogorvos nagyon sokat segíthet

A fogászati kezelés szokatlan élmény gyermeke számára. Különösen igaz ez az első kezelésekre, amely meghatározhatja a fogászathoz való viszonyát egy életen át. Az első alkalom szóljon mindig az ismerkedésről. Ha már gond van valamelyik foggal és a gyermek panaszkodik rá – sajnos elkéstünk. Ezt a helyzetet sem az orvos, sem a gyermek nem fogja élvezni. Éppen ezért amint kibújtak a tejfogacskák (2-2,5 éves korban), érdemes konzultációra elhozni gyermekét a szentendrei Korona Fogászati Központba, hogy megismerkedjen a fogászati rendelő légkörével és hozzáértő, türelmes és empatikus fogorvosainkkal.

Ha elérkezett a pillanat, hogy meglátogassák rendelőnket, akkor csak a +36 30 799 2350-es telefonszámot kell felhívnia és jeleznie, hogy gyermek szeretne megismerkedni a fogászat ismeretlen titkaival. Érdemes erre a „kirándulásra” rászánnia fél órát, hiszen a tapasztalataink nagyon pozitívak ezen a területen. Az első látogatás (amely még nem a kezelésekről szól, csak az ismerkedésről) minden esetben mosolyogva ér véget és ez az élmény elkíséri gyermekét a jövőbeni rendelő látogatásokra is.

Ezen a konzultáción:

  • Gyermeke rossz érzések nélkül  ismerkedhet meg a fogászat világával.
  • Ön és gyermeke megismerheti kezelőorvosának hozzáértését  és empatikus képességeit.
  • Megismerhetik azt a kellemes és megnyugtató rendelői környezetet, aminek akkor látják majd hasznát, ha Önnek vagy gyermekének fogászati kezelésre lesz szüksége.
  • Pontos képet kap gyermek fogainak aktuális állapotáról  (és indokolt esetben a szükséges kezelésekről).
  • Értékes információt kap arról, hogy otthoni szájhigiéniával  hogyan előzhető meg a fogak szuvasodásának kialakulása.

Hívja fel ügyfélszolgálatunkat +36 30 799 2350-es telefonszámon és jelezze munkatársunknak, hogy el szeretné hozni gyermekét rendelőnkbe egy konzultációra. Sok szeretettel és türelemmel várjuk Önt és gyermekét.

Kell-e tömni a tejfogakat?

Egy fontos kérdés, gyermekeink fogainak egészségről: kell-e tömni a tejfogakat?

A tejfogak szerkezete, anyaga megegyezik a maradó fogakéval.  A tévhittel ellentétben, kezdetben a tejfogaknak is majdnem ugyanolyan hosszú gyökerük van, mint a maradó fogaknak.

Barázdazárás

Barázdazárás gyermekkorban a szentendrei Korona Fogászati Központban

Fogaink alakját általában szüleinktől örököljük. Sokunk rágófogainak felszínén mély, nehezen tisztítható barázdák vannak, melyek fokozottabban kitettek a fogszuvasodás veszélyének. Érdemes tehát megelőzni a szuvasodási folyamatot, egy gyors, fájdalommentes kezeléssel, mely éveken keresztül megvédi a fogakat.